Senatorul PSD Alfred Laurențiu MIhai: O guvernare responsabilă nu se joacă cu viața oamenilor sau cu soarta economiei naționale!

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 11-04-2024 08:34

Senatorul PSD Alfred Laurențiu MIhai spune, într-o postare pe facebook, că "o guvernare responsabilă nu se joacă cu viața oamenilor sau cu soarta economiei naționale!".

"Țin să-i asigur pe toți românii că liberalizarea nesăbuită a pieței energiei, așa cum au făcut guvernele anterioare, nu va fi repetată.

PSD are un plan bine stabilit, un calendar clar și va implementa o tranziție responsabilă.

Până când nu va fi cert că piața energiei este stabilă și că prețurile rămân suportabile sau vor scădea, Guvernul va menține sistemul de plafonare a prețurilor, care este în vigoare până în 2025.

Pentru cei care critică în mod constant, care se poziționează vehement plafonării și care susțin că producătorii vor da faliment: plafonarea impusă de PSD a avut beneficii evidente - niciun producător de energie nu a falimentat, ba chiar toți au înregistrat profituri record.

Recent, Guvernul condus de Marcel Ciolacu a redus plafoanele prețurilor, dar a menținut măsurile de protecție pentru populație și economie până în 2025.

Să privim spre fapte, nu spre critici inutile", spune senatorul.