O tânără aflată în scaun cu rotile a plecat dintr-un parc și nu s-a mai întors. E căutată de poliție

Autor: Alice Draghici
Publicat: 14-04-2024 19:16

O tânără din municipiul Giurgiu, care se află în scaun cu rotile, a fost dată dispărută de către mama sa, după ce a plecat dintr-un parc şi nu a mai revenit la domiciliu.

Potrivit datelor comunicate, duminică, de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu, Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată cu o seară în urmă, prin apel 112, de către o femeie cu privire la faptul că fiica sa, Ţigănilă Ana Maria Valentina, de 22 de ani (persoană aflată în scaun cu rotile), a plecat dintr-un parc din oraş, iar până în prezent nu a mai revenit acasă.

Semnalmente: 1,70 metri, aproximativ 60 de kilograme, păr negru tuns scurt, ochi căprui, faţă ovală, prezintă un tatuaj în zona cefei, posibil un fluture.

Dacă o vedeți pe tânără sunați la 112

Tânăra era îmbrăcată cu blugi negri, tricou cu mânecă scurtă de culoare negru, pulover negru, pantofi sport şi o eşarfă de culoare maro.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.