Bătaie sângeroasă cu 100 de oameni în Republica Daghestan: haos pe străzi

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 26-04-2024 11:37

Un incident de amploare, la care au luat parte peste o sută de persoane, a avut loc în Republica Daghestan - anunţă Serviciul de presă al Ministerului rus al Afacerilor Interne, informează Rador Radio România.

Locuitorii din capitala Mahacikala au organizat un masacru chiar într-o stație de autobuz. Aproximativ 100 de locuitori din Mahacikala s-au certat, s-au agresat fizic, au folosit arme într-o stație de autobuz, din cauza unei dispute de pe rețelele de socializare, anunţă canalul de Telegram Readovka.

Potrivit martorilor oculari, mulțimea s-a adunat în jurul stației de autobuz și a organizat o bătaie sângeroasă. Poliția a ajuns la locul incidentului şi a intervenit în forţă. Forțele de securitate nu au reușit să-i rețină pe toți participanții la incident. Mulți au reuşit să fugă când au văzut mașinile poliției.

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Vladimir Putin, a declarat în cadrul unui briefing că autorităţile federale de la centru nu se vor implica în clarificarea acestui incident.