Cel mai bogat candidat la europarlamentare se ia de „mătuşa Tamara”

Autor: Florin Pușcaș
Publicat: 25-04-2014 18:39

În declaraţia de avere a acestuia se regăsesc, printre altele, 1,4 milioane de euro, în 30 de conturi, nouă terenuri, două apartamente în Bucureşti, un apartament în Bruxelles şi o casă în Drobeta Turnu Severin.

Vineri, Buşoi a susţinut prima conferinţă de presă din campania electorală, la Timişoara. Întrebat cum se simte în postura de „cel mai bogat candidat”, liberalul a ţinut să precizeze că, spre deosebire de alţii, toate veniturile sale sunt corecte şi la vedere. Candidatul PNL a profitat de ocazie pentru a lovi indirect în PSD, cu o lovitură sub centură aplicată lui Adrian Năstase.

„Problema în România nu este cu ce ai la vedere în conturi şi poate fi controlat. Problema României e cu acele averi care nu sunt la vedere, care sunt pe numele rudelor, părinţilor, verişorilor sau mătuşilor, ca să dau un exemplu din perioada anilor 2000-2004. Toate lucrurile care sunt acolo (în declaraţia de avere - n.red.) sunt corecte, sunt la virgulă şi nu cred că există cineva care poate spune altfel. Nu mă tem de nicio verificare”, a declarat Buşoi.