Ministrul Tineretului și Sportului Gabriela Szabo o sustine pe Simona Halep, in finala de la Madrid

Autor: Denisa Miron, Colaborator
Publicat: 11-05-2014 11:02

Ministrul Tineretului și Sportului Gabriela Szabo, candidatul PSD-UNPR-PC  la alegerile pentru Camera Deputaților din Colegiul 4 Ilfov, va fi astăzi alături de compatrioata noastră Simona Halep, care luptă pentru câștigarea Turneului de tenis de la Madrid, după o serie de meciuri extraordinare.
Ministrul Tineretului și Sportului Gabriela Szabo participă la finala Turneului de la Madrid, meci care va incepe la ora 17.30, ora României. Campioana noastră Simona Halep o va înfrunta pe Maria Șarapova, dupa o victorie fantastică în fața Petrei Kvitova, scor 6-7, 6-3, 6-2.
Ministrul Tineretului și Sportului Gabriela Szabo a declarat, la plecarea spre Madrid :
Sunt cu inima alături de Simona Halep, pe care am urmărit-o cu sufletul la gură în fiecare meci important din cariera sa extraordinară! La fiecare victorie a sa am simțit același fior de bucurie și de mândrie pe care îl simțeam și atunci când concuram eu! Știu că este capabilă de performanțe deosebite, în condiții de stres maxim, a și demonstrat-o cu prisosință! Îi voi ține pumnii strânși, în tribună, și simt că ne vom bucura împreună cu toți românii de încă o mare victorie! Sunt alături de toți sportivii României, care au ridicat de nenumărate ori drapelul țării noastre pe cea mai înaltă treaptă a podiumurilor din toată lumea!
Simona Halep va juca pentru prima dată o finală de turneu Premier Mandatory, cea mai importantă categorie de după Grand Slam. Tenismena noastră a mai jucat anterior în semifinalele unui turneu Premier Mandatory, la Indian Wells, în luna martie, meci pe care l-a pierdut în faţa sportivei poloneze Agnieszka Radwanska.