Revolta unui lider PSD: ”Afurisiții din PNL! L-au ținut la ascuțit de bețișoare”

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 04-06-2014 16:16

Liderul PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, sare la gâtul președintelui CJ Hunedoara, Mircea Moloț, pe care îl numește afurisit și susține că acesta i-a ținut un vicepreșente de CJ doar ”la ascuțit de bețișoare”. 

”Observați cât este de afurisit Mircea Moloț: mai că îi dădeau lacrimile când vorbea despre Ioan Rus ca despre un prieten pe care îi pare rău să-l schimbe din funcție. Dar îl întreb eu pe domnul Moloț, de ce l-a ținut pe Ioan Rus la ascuțit bețișoare? I-a luat toate atribuțiile în acest mandat”, a spus Laurențiu Nistor, informează Hunedoaraliberă.ro.

Liderul PSD Hunedoara, deputatul Laurențiu Nistor, i-a reproșat președintelui PNL Mircea Moloț, atitudinea beligerantă din ultimele două luni. „De două luni trăim numai sub amenințările domnului Moloț: că vrea sânge, că vrea Jihad! Nu vom mai sta cu mâinile în sân”, a declarat liderul PSD care a adăugat că, în curând, se va proceda la schimbarea din funcții a liberalilor de la conducerea instituțiilor deconcentrate: „Pe foarte mulți dintre aceștia, domnul Moloț i-a spălat din culoarea portocalie, i-a îngălbenit. Nu o să-i ținem în funcții, dar nici nu vom instala oameni care au lipit afișe”, a mai spus Nistor.