SCANDAL in Noua Republica. Neamtu acuzat ca se comporta dictatorial

Autor: Iosif Buble, Colaborator
Publicat: 05-06-2014 15:14

Semnatarii sustin ca au prezentat o motiune cu care sa-l concureze pe actual sef al partidului - Motiunea 'Mai e cineva aici!', dar de a carei cunostinta membrii partidului sunt impiedicati sa afle prin blocaje de tot felul - incepand de la site-ul partidului la intimidarea semnatarilor.

Iata proteste remis redactiei:

Stimată doamnă, stimate domn,

La finalul acestei luni va avea loc în Partidul Noua Republică un congres extraordinar în cadrul căruia va fi aleasă o nouă conducere naţională. Considerăm că rezultatul obţinut în alegerile europarlamentare, precum şi anumite decizii ale actualei conduceri care au precedat startul campaniei, impun o analiză internă. 

Vă scriem astăzi pentru că, din păcate competiţia din Noua Republică a debutat cu stângul. Un grup restrâns de la vârful partidului continuă să îşi exercite autoritatea în dispreţul oricărei noţiuni de democraţie internă. Atitudinea discreţionară a acestora ne obligă să vă cerem sprijinul.

După publicarea manifestului „Mai e cineva aici!”, accesul semnatarilor la canalele de comunicare ale Noii Republici a fost blocat sistematic, chiar dacă printre aceştia se numără un prim-vicepreşedinte şi doi vicepreşedinţi sau membri ai departamentului IT&C. Considerăm inacceptabil ca doar una dintre echipele angajate în competiţia internă să beneficieze de acces nelimitat la site, social media sau newsletter.

Aşadar ne adresăm dumneavoastră cu rugămintea a prelua mesajele noastre pentru a restabili echilibrul în competiţia internă. Vă mulţumim!

Liviu-Ștefan Bârgăoanu

Prim-vicepreședinte, președinte al filialei județene Iași și coordonator departament relații internaționale

Adela Mîrza

Vicepreședinte și președinte al filialei județene Cluj

Florin Drăgan

Vicepreședinte