PRECIZARE din partea lui Dan Voiculescu

Autor: Denisa Miron, Colaborator
Publicat: 10-06-2014 16:49

PRECIZARE

Avand in vedere informatiile eronate si contradictorii aparute in presa astazi, la noul termen in dosarul Telepatia, facem urmatoarele precizari:

La acest termen prof. Dan Voiculescu a fost reprezentat de av. G. Mateut si nu a solicitat nimic instantei. Avocatul Mateut nu a depus la dosarul cauzei inscrisuri si nu a ridicat exceptii. 

De la procesul de astazi au lipsit aparatorii domnilor Corneliu Popa si Alexandru Petre. In lipsa celor doi avocati, Curtea de Apel Bucuresti a acordat un nou termen de judecata in dosarul Telepatia pentru data de 1 iulie 2014. 

In cadrul sedintei de judecata de astazi, judecatorul Florica Duta a ridicat din oficiu exceptia de constituire nelegala a completului din care face parte impreuna cu doamna judecator Carmen Constanta Balaci – inlocuitoarea doamnei judecator Luminita Cristiu Ninu. 

Judecatorul Florica Duta a anuntat ca exista o hotarare a colegiului de conducere al Curtii de Apel Bucuresti din 29 mai, in baza careia este obligatorie o repartitie aleatorie in cazul acestui dosar, repartitie ce nu a avut loc.  

Biroul de presa Dan Voiculescu

Lorena IORDACHE

10.06.2014