Anul şcolar începe fără abecedare pentru elevii clasei I. Senatorul Alin Tişe solicită demisia guvernului Ponta

Autor: Alin Tișe, Senator PNL
Publicat: 12-09-2014 12:01

Demisia primului ministru şi a întregului Guvern ar înlătura umilința la care sunt supuși copiii din clasa I şi părinții lor. Guvernul PSD a reuşit performanța incredibilă de a nu avea abecedar pentru elevii clasei I în 15 Septembrie, la începutul anului școlar. Prim ministrul este ocupat cu campania electorală, iar ţara este lăsată de izbeliște.

 Domnul Ponta este ocupat cu racolarea primarilor şi consilierilor. Este ocupat cu controalele politice făcute la primării şi consilii judeţene din ţară pentru a discredita şi a face rău adversarilor politici. Cunoaștem aceste practici comuniste. Cunoaștem şi explicația PSD de trei ani de când guvernează ţara: de vină este Președintele Traian Băsescu şi PDL!

 Acum, însă, incompetenţa guvernului este atât de mare încât până şi PSD-iştii înrăiţi văd acest lucru. Copiii lor, luni, nu vor avea ghiozdane la începerea anului şcolar. Restul este poveste şi propagandă. Demisia ministrului educației Remus Pricopie ar fi prea puțin. Solicităm demisia lui Victor Ponta şi a întregului guvern! a declarat senatorul clujean Alin Tişe.