Poziţia UDMR în dosarul licenţelor Microsoft

Autor: Florin Pușcaș
Publicat: 29-09-2014 15:27

"Aşa cum am procedat de fiecare dată, colegii din Comisia juridică au posibilitatea de a ne recomanda ceva, dar nu vom împiedica mersul justiţiei în niciun fel. Adică nu vom împiedica justiţia să-şi facă treaba, indiferent de cine este vorba", a precizat Kelemen Hunor la o dezbatere organizată de UDMR în contextul alegerilor prezidenţiale.

Procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a transmis procurorului general al României referatul în vederea sesizării preşedintelui României, a Senatului, a Camerei Deputaţilor şi a Parlamentului European, pentru formularea cererilor de efectuare a urmăririi penale faţă de nouă foşti miniştri.

Laura Codruţa Kovesi a transmis procurorului general referatul în vederea sesizării Senatului şi a Camerei Deputaţilor pentru Ecaterina Andronescu, Valerian Vreme, Şerban Mihăilescu. Parlamentul European va fi sesizat în cazul lui Dan Nica iar preşedintele va primi sesizare pentru Adriana Ţicău, Gabriel Sandu, Daniel Funeriu, Alexandru Athanasiu şi Mihai Tănăsescu.

Agerpres