Ţărăniştii dau de pământ cu „monarhiştii” Udrea şi Băsescu

Autor: Florin Pușcaș
Publicat: 29-09-2014 15:50

Membrii asociaţiei, care se consideră "adevăraţii ţărănişti", îşi propun să recupereze partidul de la "preşedintele-ştampilă" Aurelian Pavelescu. În acest demers, asociaţia are sprijinul unor membrii din conducerea legală a PNŢCD.

Primele acţiuni ale asociaţiei sunt contestarea congresului PNŢCD de la Braşov, eveniment la care a participat şi Traian Băsescu, şi susţinerea candidatului ACL la preşedinţie, Klaus Iohannis.

Condamnăm cu hotărâre lejeritatea cu care se exprimă preşedintele României, la o întâlnire desfăşurată într-un restaurant montan, botezată în mod pompos de impostorul Aurelian Pavelescu 'congres 'al partidului. Traian Băsescu are o bogată experienţă în a lua în considerare impostori în locul instituţiilor autentice, afirmaţiile sale jignitoare că şi cumetria să cu 'Prins Pol' stand dovadă de modul sau 'serios' de a privi monarhia. Tribună de la care s-a exprimat Elena Udrea, indecisă între a deveni 'regina' sau preşedinte, acoperă de ridicol atât pe vorbitori şi pe participanţi”, spune Radu Rizescu, vicepreședintele Asociației „Clubul Național-Țărănist PNȚCD”.

Citește și: INTERVIU – Ţărăniştii se organizează împotriva tandemului Udrea-Pavelescu