Cătălin Predoiu șochează: declarație în contradicție cu liderii ACL

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 11-10-2014 23:33

Toți liderii PNL și PDL recunosc că migrația aleșilor locali este o mare problemă în această campanie electorală. Baronii PSD din teritoriu raportează la centru zeci de racolări de primari sau consilieri, care au decimat ACL-ul în teritoriu.

În viziunea lui Cătălin Predoiu, PSD a înregistrat un eșec major cu ordonanța traseiștilor și le-a transmis primarilor că se pleacă în fața lor pentru că au rezistat presiunilor.

Avem în faţă adversari disperaţi care sunt gata să apeleze la orice pentru a învinge! De săptămâni, delegaţiile PSD colindă ţara pentru a racola primari: cu presiuni, ameninţări sau promisiuni. Acest comportament nedemocratic a primit un răspuns pe măsură din partea dumneavoastră. Refuzul dezertării este proba caracterului puternic al colegilor noștri. O bătălie politică nu este doar una a cuvintelor şi a tehnicilor de campanie. O bătălie politică este şi una a inimilor şi caracterelor! Pe acest front am repurtat deja o victorie. PSD a sperat într-o dezertare în masă a primarilor noștri, dar a înregistrat un eșec devastator. Mă înclin în faţa dumneavoastră, mă înclin în faţa primarilor noștri care au demonstrat onestitate politică şi loialitate.