Lia Olguța Vasilescu, un nou episod în războiul cu Klaus Iohannis

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 13-10-2014 17:46

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu e de părere că dacă Iohannis va câștiga alegerile prezidențiale din noiembrie, pensionarii din Romania vor pierde! ”La Palatul Cotroceni ar rămâne politica taierilor”, spune primarul Craiovei într-un comunicat de presă remis redacției stiripesurse.ro.

”Transmit un semnal de alarma tuturor pensionarilor din Romania, din Oltenia, din Craiova, pentru ca ei sunt cei care au avut cel mai tare de suferit de pe urma guvernelor lui Traian Basescu. Pensionarii ar fi, din nou, victime ale politicilor de taiere daca la Cotroceni ajunge domnul Klaus Werner Iohannis. Au avut grija sa ne transmita asta economistii de «renume mondial» din spatele candidatului ACL si chiar dl. Klaus, cel care are in plan, ca presedinte, sa indatoreze Romania cu 6 miliarde de euro.

Romania se obliga prin toate tratatele internationale sa pastreze jos gradul de indatorare. Or, daca Klaus Werner Iohannis pregateste o serie de masuri economice care sa indatoreze tara cu 6 miliarde de euro, inseamna ca echipa din spatele lui Iohannis, specialisti in taieri precum Ialomitianu sau Andreea Paul Vass, isi ascut in acest moment foarfecele. La fel au facut si in urma cu 5 ani, cand au lucrat la programul economic anti-romanesc servit de Traian Basescu Romaniei. Au spus ca va curge lapte si miere pentru romani, dar au sfarsit prin a taia pensiile si salariile oamenilor.

Un lucru este cert: daca Klaus Iohannis castiga alegerile prezidentiale, toti pensionarii din Romania vor pierde! Nu s-ar schimba nimic in mentalitatea presedintelui Romaniei, domnul Iohannis fiind doar un umil continuator al politicilor anti-sociale promovate in ultimii 10 ani de Traian Basescu. Romanii nu se pot astepta ca, votand aceiasi oameni, adica echipa celor din PDL, sa se schimbe ceva in politicile promovate de catre presedintele Romaniei. Ei au avut grija sa ne demonstreze, in tot acest timp, ca au ramas la fel, ca sunt aceiasi politruci, avandu-l in fruntea lor pe politrucul-sef, pe Klaus Werner Iohannis.”, se arată în comunicat.