Război total între Mihai Gâdea și Robert Turcescu

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 28-10-2014 09:44
Actualizat: 28-10-2014 09:45

Războiul dintre jurnaliștii Mihai Gâdea și Robert Turcescu se duce și în spatele micului ecran. În cadrul emisiunii ”Sinteza Zilei”, Gâdea a explicat că a primit vizita celor de la Autoritatea Națională de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal, care doreau să știe ce s-a întâmplat cu tabelele de semnături care au fost distribuite la celebra ”Plimbare de la Cotroceni”.

”Astăzi s-a primit o vizita de la niște autorități. Salut, domnule Gâdea, s-a facut o plângere'. Vă e frică, ăștia din armata lui Băsescu Traian? Eu cred că aveți de ce, aveți foarte multe motive.

În urma cu ceva timp am primit o adresă în care mi se punea în vedere să pun la dispoziția instituției documente. Adresa era de la Autoritatea Națională de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal. Astăzi au venit un domn și o doamnă, care s-au comportat impecabil, dar care aveau de rezolvat o problemă. Au primit o plângere în care se spunea că eu am strâns date pentru a candida la Presedinție. Încercând sa aflu mai multe, am văzut, de exemplu, că a fost distribuit un tabel pentru strângeri de semnături pentru susținerea candidaturii mele la Președinție. Tabelul a fost distribuit când Antena 3 a facut plimbarea de la Cotroceni. Cu o seară în urma, colonelul acoperit a facut o emisiune întreagă despre cum voi candida eu la Președintie, uitați-l pe infect", a declarat Mihai Gâdea.

În discuție a intervenit și Mircea Badea, care i-a transmis directorului Antena 3 că apropiații lui Traian Băsescu trebuie urmăriți ”așa cum i-au urmărit evreii pe naziști”.