Ludovic Orban, LOVITURĂ grea pentru Victor Ponta

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 30-10-2014 10:31
Actualizat: 30-10-2014 10:33

Prim-vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat că PNL va depune plângere penală împotriva lui Victor Ponta la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, pentru fals în declarația de avere.

”Îi dedic această conferință unui individ care îndrăznește să candideze la funcția de președinte al României deși ar trebui să facă vizite dese la instituțiile la care

Am luat decizia de a sesiza PÎCCJ pentru fals în declarații, împotriva lui Victor Ponta. Ponta, împreună cu familia sa, este proprietar a 7 case, care nu sunt declarate în integralitate.

Am luat această decizie pentru că, deși în urmă cu 2 săptămâni am depus o sesizare la ANI, nu am primit niciun răspuns. Aștept ca așa cum ANI a dat dovadă de zel împotriva a sute de mii de primari să fie la fel de vigilentă când este vorba despre premierul României.

Vreau să-i dau jos masca lui Victor Ponta. Ponta este putred și de bogat, dar și de corupt. Aproape că nu există afacere de mare corupție, în care Victor Ponta să nu fie implicat.

În cazul Microsoft, Victor Ponta a înființat ”Asociația pentru sprijinirea tinerilor”, care a beneficiat de sponsorizări din partea Fujitsu-Siemens și, bineînțeles, de Microsoft.

La ora actuală, au fost arestați intermediarii din afacerea Microsoft. Aproape niciunul dintre acești intermediari nu este străin de Victor Ponta. Ca de exemplu, Dorin Cocoș care angaja o firmă de avocatură proaspăt înființată a lui Victor Ponta.

Un alt personaj care este implicat în afacerea Microsoft, un arab pe nume Kalil Abil Sahin. Tata socru și Daciana Sârbu au achiziționat apartamente de lux, prin intermediul unui off-shore, care aparținea unor oameni extrem de controversați”, a declarat Luvodic Orban.