Elena Udrea aruncă BOMBA: ”Serviciile secrete străine sunt implicate!”

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 30-10-2014 18:47

Prezidențiabilul PMP, Elena Udrea, susține că în cazul plimbării de la Paris, sunt implicate serviciile secrete din Franța, care au colaborat cu Serviciul de Informații Externe din România.

Elena Udrea a explicat că vizita ei a avut loc în luna februarie, iar facturile de la hotelul unde a stat au fost ridicate în luna septembrie, imediat după ce și-a anunțat candidatura la prezidențiale.

”Este o nebunie de tip securistic! Funcțiie publice vin și trec, dar prieteniile între oameni rămân. Ce ar fi acum să rup o prietenie veche de 20 de ani.

Pe doamna Bica o cunosc încă de când eram amândouă în Guvern, ea era secretar de stat. Fiind de aceeași vârstă și aceeași zodie, având și aceeași formație profesională ne-am împrietenit.

Este clar că s-a lucrat cu servicii secrete din Franța, pentru că nu-ți dă nimeni chitanța de la hotel, nu-ți spune nimeni câte cafele a băut Elena Udrea.

Am vorbit deja cu un avocat și voi da în judecată hotelul la care am stat.

S-a produs un filaj profesionist și se pune întrebarea cine este dispus să cheltuie atâția bani ca să mă fileze pe mine la Paris.

Factura care este luată de la hotel a fost obținută în 29.09. 2014, adică la 7 luni distanță de la momentul în care am fost la Paris și imediat după ce mi-am anunțat candidatura la alegerile prezidențiale”, a declarat Elena Udrea.