Cristian Preda o umilește pe Elena Udrea după excluderea din PMP! Baconschi îl imită

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 03-11-2014 22:14
Actualizat: 03-11-2014 22:29

Consiliul Executiv Naţional al PMP a votat, luni seară, excluderea din PMP a lui Cristian Preda, "ca urmare a susţinerii unui alt candidat la Preşedinţie". Vinovat că a susținut-o pe Monica Macocei, europarlamentarul nu a rămas dator și i-a dat o replică dură Elenei Udrea. A postat, pe o rețea de socializare, un mesaj în care vorbește despre luciditate și libertate.

”Singurul meu comentariu la decizia de a fi exclus din ‪‎PMP‬, impusă de cea care a luat exact atâtea procente câte i-am spus că va lua: luciditatea și libertatea au un preț. Îl plătesc.”, a scris Preda.

Un alt intelectual care a plecat din PMP ce Elena Udrea a ajuns la putere, Teodor Baconshi, sare și el în apărare fostului coleg și ironizează ”partidul altfel” al lui Traian Băsescu și al Elenei Udrea.

”Pentru ca a indraznit sa ceara demisia Elenei Udrea in loc sa celebreze uriasul succes al celor 5 % obtinute de Sefa, eurodeputatul Cristian Preda a fost exclus imediat din PMP, caruia i-a deschis calea spre PPE. Ultimul balast intelectual din "partidul altfel" (dl Preda este profesor universitar si doctor al EHESS Paris) a fost astfel evacuat. La mai mare !”, a scris Baconschi.

Citeste si: S-a votat excluderea lui Cristian Preda din PMP