UMILINȚĂ pentru căpitanul echipei naționale: ”Am stat 4 ore, în cârje, ca să pot vota”

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 04-11-2014 13:33
Actualizat: 04-11-2014 13:59

Printre românii care și-au dorit foarte mult să voteze la alegerile prezidențiale s-a numărat și fotbalistul Ciprian Marica, căpitan al echipei naționale de fotbal. Accidentat momentan, Marica merge cu ajutorul cârjelor, iar duminică a fost nevoit să stea 4 ore la coadă pentru a ajunge să voteze.

''Am fost la vot. Din păcate, din cauza proastei organizări, a trebuit să stau la coadă vreo 3-4 ore. Au fost probleme şi la Londra, şi la Paris, iar asta este foarte trist. Oamenii îşi doresc să voteze, dar nu sunt lăsaţi. Eu sunt în cârje, dar îmi pasă de ţara mea. Am vrut să stau, să aştept'', a declarat Marica, care a precizat că nu a vrut să sară peste rând, deşi e în cârje, informează Gândul.

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a comentat în stilul său caracteristic organizarea alegerilor prezidenţiale în diaspora. ''Proastă organizare, dom'le, nu suntem în stare de nimic, suntem râsul Europei. Râdeau englezii de noi când vedeau cozi de kilometri la votare'', a declarat Dragomir.

Antrenorii Cosmin Contra şi Dorinel Munteanu, care activează în Spania, respectiv Azerbaijan, nu au votat în primul tur, primul din cauza cozilor imense, iar al doilea, pentru că avea meci. Vor merge însă la vot în turul doi. ''Nu ştiu dacă vor fi la fel de mari cozile, probabil se vor face mai bine lucrurile în al doilea tur'', a declarat Contra.

Sursa FOTO: Digisport