Un lider PSD şochează: Am vorbit cu foarte mulţi preoţi...

Autor: Florin Pușcaș
Publicat: 11-11-2014 14:17

Luni au apărut în spaţiul public înregistrară cu liderul PSD Satu Mare, Mircea Govor, care ameninţa membri de partid, şefi de deconcentrate şi preoţi. Directivele, sfaturile, urletele, amenințările și planul secret al PSD au ieșit la iveală într-o înregistrare din ședința organizației județene PSD Satu Mare, obținută de gandul.info, în care liderul pesedist Mircea Govor le promite tuturor că vine prăpădul dacă Victor Ponta nu iese președinte.

Vezi şi: STENOGRAMA alegerilor prezidențiale din PSD: Metodele prin care Victor Ponta e dus spre Cotroceni

După doar o zi, liderul PSD Cluj, Remus Lăpuşan, face precizări de-a dreptul şocante. Acesta recunoaşte deschis că metodele lui Govor sunt folosite şi la Cluj.

"Domnul Mircea Govor este un foarte bun organizator şi sunt convins că va avea rezultate foarte bune în cel de-al doilea tur de scrutin. Nu ştiu ce înregistrări au cei de la Gândul, dar acestea sunt discuţii interne de partid, în care se stabileşte cum ne organizăm. Şi la Cluj se discută în asemenea termeni, şi eu am folosit acelaşi ton în şedinţele noastre interne. Până la urmă oamenii au venit benevol în PSD şi şi-au asumat obţinerea unor performanţe electorale, pe care, dacă nu le vor atinge, vor pierde susţinerea partidului", a declarat Lăpuşan, citat de presa locală.

Liderul social-democrat a recunoscut şi că, la rândul său, a purtat discuţii cu ierarhi ai BOR. "Şi eu am vorbit cu foarte mulţi preoţi şi le-am explicat de ce e bine să-l voteze pe Victor Ponta", a spus Lăpuşan.