Ponta, trădat de PPDD: O filială judeţeană merge cu Iohannis

Autor: Florin Pușcaș
Publicat: 12-11-2014 16:29
Actualizat: 12-11-2014 17:31

Dan Diaconescu a anunţat săptămâna trecută că îl sprijină pe Victor Ponta în turul II al alegerilor prezindeţiale. Între timp, preşedintele PPDD, Simona Man, a fost răsplătită cu o numire la şefia Autorităţii Naţionale pentru Turism. Această desfăşurare  de evenimente nu a fost însă pe placul tuturor membrilor PPDD. Astfel, oamenii care formau cândva cea mai puternică filială din ţară a partidului au ales să-l susţină pe Iohannis.

Vezi şi: PPDD îşi primeşte plata de la Guvern pentru susţinerea lui Ponta

Marţi seara, la ora 19.00, în Arad a avut loc o întâlnire între primarul Gheorghe Falcă, viceprimarul Cătălin Ţiţirigă (fost membru PPDD) şi peste 500 de membri ai PPDD Arad, inclusiv conducerea interimară a filialei municipale şi judeţene. Conform unor surse participante la întâlnite, primarul Falcă a fost aplaudat de oamenii "domnului Dan", care şi-au luat angajamentul de a-l vota pe Iohannis în turul II şi de a face campanie pentru acesta în zilele rămase până la alegeri.

Primarul Falcă reuşeşte astfel să dea o nouă lovitură conducerii centrale a PPDD, după ce în perioada de "trasferuri" politice a reuşit să ia la PDL aproape toţi aleşii locali ai Partidului Poporului, în frunte cu viceprimarul municipiului Arad, Cătălin Ţiţirigă, şi vicepreşedintele CJ Arad, Remus Guţu.