Situația electorală din Caraș-Severin iese de sub control

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 16-11-2014 16:34

Deputatul ACL Caras-Severin, Valeria Schelean, a sesizat autoritatile, prin serviciul de urgenta 112, cu privire la activitatea infractionala a primarului PSD al comunei Bolvasnita, judetul Caras-Severin, Mihailescu Petru, precum si a viceprimarului Cucuruz Filip.

Domnul primar nu a inteles care sunt atributiile sale in functia de demnitate publica pe care o detine si, impreuna cu fiul sau, Mihailescu Razvan, director APIA, sta in fata sectiei de votare din Varciorova, sat apartinator al comunei, amenintand locuitorii ca, daca nu voteaza candidatul PSD Victor Ponta, vor opri toate subventiile prin aceasta institutie.

In egala masura, viceprimarul Cucuruz Filip incearca sa obtina un vot favorabil pentru candidatul PSD in comuna Bolvasnita, prin aceleasi practici ilegale, teroare si amenintare a electoratului.

ACL face apel la respectarea dreptului constitutional al romanilor si cere autoritatilor sa intervina pentru garantarea desfasurarii acestui scrutin in conditii de legalitate, asa cum este normal intr-un stat european si intr-o tara democratica.