Ion Cristoiu, sfaturi de viitor pentru Klaus Iohannis și Victor Ponta

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 21-11-2014 16:28
Actualizat: 21-11-2014 18:55

Jurnalistul Ion Cristoiu îl sfătuiește pe Klaus Iohannis să-și pună pantalonii de tablă pentru a nu-i simți pe cei care se vor grăbi să-l lingușească în această perioadă. De asemenea, Cristoiu i-a oferit un sfat și lui Victor Ponta, pentru a nu-și rata viitorul politic.

”Să-și pună pantaloni de tablă pentru a nu simți limbile celor care se înghesuie să-l lingă. Spun asta deoarece pe Emil Constantinescu l-au pierdut laudele celor care voiau o ciozvârtă de la el. Emil Constantinescu le-a luat în serios și, din profesorul universitar modest pe care-l știam, s-a transformat într-un tip care se credea un fel de Alexandru Ioan Cuza consiliat de Zoe Petre. Cedând lingușitorilor, s-a înconjurat de dătători din cap. Când s-a prăbușit, toți au început să-l scuipe”, a declarat Ion Cristoiu, într-un interviu pentru EvZ.

Ion Cristoiu a ținut să-l felicite pe Victor Ponta pentru înfrângerea la scor suferită în fața lui Iohannis.

”Pe Victor Ponta l-aș felicita pentru acest mare noroc care a fost înfrângerea la scor. E prima cădere a lui Victor Ponta după ani de urcare și rămânere în vârf. Dacă Victor Ponta știe să învețe mai ales din înfrângeri, are șanse să ajungă un mare politician. O spun eu, cel care a scris, cred, zeci de pamflete împotriva lui Victor Ponta”, a mai spus Cristoiu.