Blaga, tranşant cu Băsescu: Nu văd niciun viitor

Autor: Radu Pop, Colaborator
Publicat: 27-11-2014 15:48
Actualizat: 27-11-2014 15:49

Copresedintele PNL Vasile Blaga spune ca îl va respecta în continuare ca presedinte pe Traian Basescu, dar ca este problema acestuia ce va face mai departe în politica, adaugând ca el nu vede niciun viitor pentru Partidul Miscarea Populara (PMP).

"Noi nu am construit noul PNL nici cu voie, nici fara de voie de la Traian Basescu. L-am respectat pe domnul presedinte Traian Basescu si o sa-l respect toata viata, cum îmi respect toti presedintii pe care i-am avut în partid, si pe domnul Roman. (...) Nu m-ati auzit spunându-i domnului Roman si domnului Stolojan decât 'domnule presedinte'. Si în interiorul partidului. (...) Sunt oameni care au avut încredere în mine si mi-au oferit o sansa pe care am fructificat-o cum am stiut eu, mai mult sau mai putin bine. Din acest punct de vedere m-au despartit multe de domnul presedinte Traian Basescu, dar trebuie sa si recunoastem si foarte multe lucruri bune pe care le-a facut pentru România. Ce va face dânsul mai departe în politica e problema domniei sale", a declarat copresedintele PNL, la Adevarul LIVE.
Vasile Blaga a adaugat: "Eu, personal, nu vad niciun viitor Partidului Miscarea Populara... Ce partid e asta? Pe de-o parte discuti de o noua clasa politica, dar uitati-va cine e acolo. Toti nemultumitii de la noi, cu dosare, toti, unul dupa altul conduceau partidul. Au fost obligati pentru ca au probleme sa plece de pe acolo. Un partid nu se face din oameni nemultumiti ca nu au ajuns în functii, pentru ca nu au fost apreciati de catre colegi la un moment dat".