Avertisment din PNL pentru Ponta: Nu are motive să stea liniştit

Autor: Radu Pop, Colaborator
Publicat: 06-01-2015 10:56
Actualizat: 06-01-2015 12:16

Premierului Ponta i se prefigurează un an 2015 tot mai tensionat. Liberalii atenţionează că, pe lângă acţiunile Opoziţiei, premierul se va confrunta cu probleme inclusiv în interiorul PSD.

Vicepreşedintele liberal, Teodor Atanasiu, susţine că PNL va depune moţiunea de cenzură când va avea şanse reale să dărâme Guvernul Ponta, precizând, totodată, că sunt "foarte-foarte mulţi parlamentari nemulţumiţi de activitatea guvernamentală, inclusiv în interiorul PSD".

"Bineînţeles că ne vom pregăti să depunem moţiunea de cenzură în momentul în care considerăm că avem o susţinere parlamentară mare şi avem şanse reale să dărâmăm Guvernul Ponta", a declarat, la RFI, Teodor Atanasiu.

În opinia liberalului, "s-au schimbat total datele problemei în anul 2015, faţă de ce a fost în anii trecuţi. Să nu uităm că sunt foarte-foarte mulţi parlamentari nemulţumiţi de activitatea guvernamentală, inclusiv în interiorul PSD-ului. Am auzit foarte multe voci inclusiv parlamentare care cer Guvernului Ponta să plece, din interiorul PSD-ului şi de aceea eu n-aş sta atât de liniştit cum stă domnul Ponta, fiindcă i-a trecut bugetul. Una este votul la buget în decembrie 2014, alta este primăvara lui 2015".