EXCLUSIV Zeii PSD coboară din Olimp

Autor: Ionel Dancu
Publicat: 13-01-2015 12:30
Actualizat: 13-01-2015 12:31

Granzii PSD vor renunța la fotoliile călduțe și vor face munca tălpașilor pentru a-l menține pe Victor Ponta în fruntea Guvernului.

Surse din PSD au relatat pentru stiripesurse.ro ca pana la Congresul PSD, care va avea loc cel mai devreme in luna aprilie, mai-marii partidului vor merge sa-si linisteasca oamenii din teritoriu.

Decizia a fost luata, spun sursele citate, in unanimitate, la intalnirea informala a liderilor PSD din Turnu Magurele (Teleorman), in prezenta lui Victor Ponta si a lui Liviu Dragnea.

Motivul este evitarea unui scenariu de fisura a PSD, precum si pierderea guvernarii. Trebuie linistiti si verificati parlamentarii si domolirea activului nemultumit din varii motive.

In discutiile informale s-a ajuns la concluzia ca, in contextul unor elemente de reforma care vor fi introduse in PSD, o lipsa a comunicarii ar putea genera cateva focare explozive in partid, mai spun sursele citate.

In PSD se pregatesc o multime de proiecte care trebuie discutate in teritoriu, altfel va iesi un fiasco, mai spun sursele citate. In mare, reforma interna in PSD + descentralizarea + Legile electorale, trebuie tratate cu cea mai mare atentie in partid.

Mai multe informatii: Culisele sedintei din barlogul lui Dragnea