Emil Boc fuge de ochii lumii dupa ce Udrea a fost pusa sub urmarire penala

Autor: A. Dumitrescu, Redactor
Publicat: 30-01-2015 09:35

Primarul Emil Boc pare sa fuga de ochii lumii dupa ce apropiata sa Elena Udrea a fost pusa sub urmarire penala de DNA.

Primarul Emil Boc era invitat joi sera, incepand cu ora 19.00 pentru un interviu in direct la un site de stiri local. Pe langa proiectele ce tin de administratia locala despre care Boc ar fi dorit sa vorbeasca, potrivit unei postari pe pagina sa de Facebook (care a fost stearsa ulterior),primarul ar fi trebuit sa raspunda si multor intrebari legate de perioada in care a fost premier, perioada in care au avut loc faptele care li se imputa inculpatilor din dosarul Microsoft.

Mai mult decat atat, denuntul fostului ministru Gabriel Sandu il implica direct pe fostul premier Emil Boc in actiuni de luare de mita si finantari ilegale ale partidului pe care il conducea. EMil Boc a negat insa in repetate randuri acuzatiile care i se aduc.

Joi insa Emil Boc si-a anulat interviul, iar site-ul stiridecluj.ro oferea urmatoarea explicatie: "Primarul Emil Boc nu poate ajunge la emisiunea din această seara, fiind reținut cla ședința Consiliului Local Cluj-Napoca, începută la ora 15.00".

Nu poate fi insa ignorata coincidenta ca fix in ziua in care el si-a anulat interviul, Elena Udrea, pe care a sustinut-o atat in campania de la europarlamentare, cat si in campania de la prezidentiale, a fost pusa sub urmarire penala pentru fapte comise in perioada in care era ministru in Guvernul Boc.

Se ridica astfel intrebarea: A fugit Emil Boc de intrebari incomode de de Guvernul sau de atunci si de apropiata sa Elena Udrea si de faptele de coruptie care planeaza asupra lor?