Personaj cheie din dosarul Elenei Udrea, DE NEGASIT

Autor: A. Dumitrescu, Redactor
Publicat: 30-01-2015 12:47

Un personaj cheie din dosarul Elenei Udrea este de negasit. Alexandru Faur, omul care ar fi scapat-o pe Elena Udrea de creditul de peste 3 milioane de euro potrivit cercetarilor facute de procurori, nu a mai fost vazut de cateva zile.

Blocul în care locuieşte Alexandru Faur este păzit non-stop. Paznicul spune că a fost ultimul care l-a văzut pe Faur, potrivit România TV. "Domnul Faur este plecat de trei-patru zile. Din ce ştiu eu, când a fost în tura mea a plecat. Când a plecat avea o sacoşă. O geantă", a spus paznicul blocului în care locuieşte Alexandru Faur.

Alexandru Faur este in prezent executat silit de banca, potrivit Antena 3. Acesta nu a mai platit creditul de care o scapase pe Elena Udrea, iar acum banca scoate la licitatie terenul pe care Faur il preluase in contul creantei.

Chiar daca preluase si creditul si terenul, Faur nota in cartea funciară a imobilului promisiunea că va vinde terenul tot Elenei Udrea. Iar potrivit Antena 3 in actele terenului figureaza atat Faur cat si Dorin Cocos si Elena Udrea ca proprietari.

Alexandru Faur este un apropiat al samsarului Gheorghe Stelian, implicat în proiecte imobiliare alături de Dorin Cocoş.