Elena Udrea e nimicită de Alin Cocoș / Declarații de după gratii

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 04-02-2015 18:02
Actualizat: 05-02-2015 00:27

Alin Cocoș, fiul lui Dorin Cocos, este foc si para pe Elenea Udrea, fosta sotie a tatalui sau, si spune ca aceasta a vorbit aiurea. Suparararea lui Cocos Jr vine dupa ce Udrea a spus ca tanarul a livrat 500.00 euro drept spaga unui om de afaceri.

Citește și: Elena Udrea recunoaște ruptura de Traian Băsescu / AUDIO

Procurorii DNA au pus-o in urma cu cateva zile pe Elena Udrea sub urmarire penala pentru spalare de bani si fals in declaratii, iar, la scurt timp, politicianul a facut mai multe declaratii publice legate de Dorin si Alin Cocos. Udrea a sustinut ca Alin Cocos ar fi livrat 500.000 de euro lui Sebastian Ghiță, iar tanarul a reactionat. Potrivit surselor noastre, Alin Cocos s-a suparat rau cand a aflat ce a spus cea care i-a fost mama vitrega timp de mai multi ani.

“Era foarte suparat, spunea ca nu se astepta la asa ceva, mai ales ca atat el, dar in special tatal sau, s-au purtat exemplar cu Elena Udrea, si nu intelege de ce a iesit cu asemenea declaratii. Era dezamagit, abatut, declaratiile Elenei l-au lovit in moalele capului. Alin isi sustine in continuare nevinovatia”, au declarat surse din pușcărie pentru cancan.ro