Piedone da o lovitura grea comerciantilor de arme albe

Autor: A. Dumitrescu, Redactor
Publicat: 08-02-2015 14:52

Primarul Cristian Popescu -Piedone a coordonat o ampla actiune de control in cadrul targurilor care functioneaza la sfarsit de saptamana pe raza Sectorului 4.

Insotit de politisti locali, acesta a verificat daca obiectele expuse spre vanzare intrunesc conditiile legale specifice. Astfel, in incinta celui mai mare targ organizat in Sectorul 4, au fost depistate 3 persoane care comercializau arme albe - pumnale, baionete, macete, box-uri. In consecinta, edilul a dispus ridicare tuturor acestor obiecte si sanctionarea respectivilor indivizi cu amenzi totalizand 6.000 de lei.

" Nu avem nimic impotriva organizarii acestor targuri, in care, din cauza situatiei materiale precare, unii ajung sa-si vanda saracia. Ei reprezinta cazuri sociale, nu un pericol public. In schimb, cand vine vorba despre cei care pun, cu buna stiinta, in vanzare arme albe, atunci avem datoria de a ne sesiza si actiona in consecinta. Nu de putine ori, asupra unor tineri teribilisti, participand la conflictele izbucnite in strada, politistii locali ai Sectorului 4 au gasit astfel de arme. Incercam sa prevenim producerea unor incidente neplacute, actionand pentru siguranta cetatenilor si protejarea integritatii fizice a acestora" a declarat Cristian Popescu -Piedone, Primarul Sectorului 4.