Hellvig, garantat de Antonescu

Autor: Ionel Dancu
Publicat: 22-02-2015 23:36
Actualizat: 23-02-2015 07:57

Eduard Hellvig, nominalizat de preşedinte pentru şefia SRI, este un prieten pentru senatorul liberal Crin Antonescu, cu care acesta a colaborat foarte strâns.

'Am avut o relaţie de prietenie şi de colaborare foarte strânsă cu domnul Eduard Hellvig. Cei care, probabil, cred, care lucrează în serviciile secrete, chiar dacă e vorba de liderul civil al acestor servicii, pot să-şi exercite prieteniile mai puţin. E un om pe care îl cunosc bine şi de care am fost în toţi aceşti ani foarte apropiat', a declarat duminică seara, la B1 TV, Antonescu.

Antonescu spune că este optimist în privinţa activităţii viitoare a lui Hellvig, afirmând că rămâne de văzut dacă acesta se va şi descurca în funcţia de şef SRI. 

'Am previziuni optimiste. Cred că este o alegere bună, am salutat-o chiar în seara în care s-a comunicat public. Este cum cred că ştie toată lumea- foarte greu, este unul dintre cele mai grele lucruri în acest moment, în aceste împrejurări, în această stare a politicii româneşti, să conduci acest serviciu atât de important. Cred că este o alegere bună pe care o susţin ca parlamentar, o votez. Mă bucură într-un fel, pentru că este un om pe care îl cunosc şi în care am avut la rândul meu foarte multă încredere', a completat el.

Sursa: Agerpress