Cerere pentru ca Victor Ponta să desecretizeze Master Planul pe Transporturi

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 15-04-2015 17:16

Copreşedintele Partidului Naţional Liberal Alina Gorghiu îi solicită premierului Victor Ponta să desecretizeze Master Planul pe Transporturi.

'Pe mine mă miră, ca şi pe colegii mei, cum este posibil să ajungi să te lauzi tu PSD cu mai mulţi kilometri făcuţi decât are România. Cum este posibil să ai 650 de km de autostradă în România şi tu să spui că ai făcut 700 nu ştiu? Cum am ajuns în situaţia în care Bulgaria care are jumătate din teritoriul României şi jumătate din populaţie să ajungă să ne depăşească la kilometri nu ştiu? Îi cer astăzi lui Victor Ponta în calitate de premier să desecretizeze Master Planul pe Transporturi', a declarat miercuri Gorghiu, la Parlament, înainte de şedinţa conducerii vechiului PNL.

Ea a subliniat că fără dialog consensul nu se poate, iar dialogul nu există fără informaţii.

'Îi cerem (premierului - n.r.) să facă publică ultima formă. Îi cerem să ţină cont de opiniile noastre, să ne consulte şi îi cerem să aibă grijă că investitori ca Ford, Renault şi-au arătat public nemulţumirea şi chiar au spus în anumite contexte că vor părăsi teritoriul României şi se vor reloca în condiţiile în care promisiunile lui Ponta nu vor deveni realitate. Avem toată disponibilitatea să discutăm pe această temă foarte importantă, dar aş vrea să nu mai aflăm din comunicatele oficiale ale Guvernului diverse informaţii. Să vină în Parlament să ne prezinte acest proiect, să accepte observaţiile noastre şi mai departe vom găsi soluţii ca pe viitor infrastructura să nu mai fie ca astăzi', a afirmat liderul PNL.