ATAC din PMP: Adrian Papahagi e un Vadim de tip nou

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 20-04-2015 20:45

Adrian Papahagi a vrut să fie președintele PMP, dar i-a luat fața Elena Udrea! Apoi, Papahagi a demisionat din partid, urmându-l pe Teodor Baconschi. La alegerile prezidențiale, el a susținut-o pe Monica Macovei, iar acum e membru în partidul acesteia, M10. Papahagi e atacat din PMP de unul dintre vicepreședinți, Cătălin Cristache. Acesta îl compară pe profesorul de la Cluj cu Corneliu Vadim Tudor.

”Deja de mai bine de un an ma abtin sa raspund atacurilor grobiene ale lui Adrian Papahagi la adresa Partidului Miscarea Populara.

De un an de zile Adrian Papahagi invoca aranjamente oculte a caror victime au fost el si “cazutul sub farmece”, Teodor Baconschi.

De un an de zile scuipa cu neasat 60.000 de oameni buni, onesti si harnici pentru ca n-a fost in stare sa le fie alaturi.

Daca Adrian Papahagi este o victima, este victima nemasuratului sau orgoliu.

Suparat nevoie-mare ca altii da si el nu, Adrian Papahagi uita ca a ajuns vicepresedinte PMP undeva pe drumul dintre baia si bucataria din Turnescu, pentru ca eu unul nu-mi aduc aminte sa ne fi dat acordul ca ei sa ne conduca. Ca fond, intre numirea lor si numirea lui Marin Anton, nu-i nici o diferenta. Dar atunci cand le convine, mananca si daca se poate, mult si gratis.

Sa stiti domnule Papahagi ca si V.C. Tudor avea un dulap plin cu diplome

Nu ne mai purtati grija, Adrian Papahagi, ca drumu-i lung si multi caini nu-i fac fata.

De un an de zile traiti din amintirile din PMP si din injuraturile pe care nu prididiti sa ni le transmiteti. Chiar nu v-ati gasit o munca in masura sa va solicite atat de mult, incat sa nu mai aveti timp de astfel de mizerii si meschinarii, sau este vorba de vreun fetis?

Incepeti sa-mi amintiti din ce in ce mai mult de personajele care intra pe gazon dezbracate doar pentru ca sa-si expuna zgaibaracele-n public, apoi povestesc o viata prin cafenele cum si-au trait clipa de glorie.”, e mesajul lui Cristache transmis STIRIPESURSE.RO