Lovitură imensă pentru Darius Vâlcov: Anunțul făcut de Lavinia Șandru

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 21-04-2015 15:46
Actualizat: 22-04-2015 06:12

Aflat în arest preventiv, Darius Vâlcov suferă imens după gratii. Nu doar din cauza problemelor penale, ci și din cauză că soția sa, Lavinia Șandru, a luat o decizie radicală.

Citește și: Veste BOMBĂ din Trustul Intact: A fost demisă și e martoră în Dosarul Gala Bute

Realizatoarea TV Lavinia Şandru a decis să divorţeze de soţul ei, fostul Ministru de finanţe Darius Vâlcov, după ce acesta a fost arestat, scrie cancan.ro.

Cei doi nu mai formau un cuplu de ceva vreme, însă nu divorţaseră oficial, chiar dacă Darius Vâlcov o înşelase pe Lavinia Şandru.

Citește și: CUTREMUR în dosarul lui Mircea Băsescu: Declarațiile care îl îngroapă pe Traian Băsescu

Totuşi, după ce soţul ei a fost arestat, Lavinia Şandru a decis să divorţeze oficial. ''S-a trezit dintr-o data cu o multime de lucruri pe cap. Chiar dacă nu mai era cu Vâlcov, situaţia a afectat-o foarte mult pentru că au un copil împreună. Lavinia a trebuit să îi explice fiicei sale ce se întâmplă cu tatăl ei, pentru că puştoaica ar fi putut să audă de la televizor, fie un coleg i-ar fi putut spune la şcoală. Ca orice copil, nu a reacţionat foarte bine, mai ales că îşi iubeşte tatăl. Pe deasupra, Lavinia a fost nevoita sa îi suporte şi pe cei care au acuzat-o că ştia cu ce se ocupă soţul ei, ceea ce nu este deloc adevărat. Va divorţa cu siguranţă cât de curând, este hotârâtă'', a declarat o apropiată a Laviniei Şandru, pentru cancan.ro.

Citește și: DOLIU în PNL: A murit în urmă cu puțin timp