Lovitură pentru presă: Cum intervenea Elena Udrea în redacții

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 21-04-2015 18:01
Actualizat: 21-04-2015 18:05

Elena Udrea a recunoscut că le dădea bani jurnaliștilor pentru a scrie despre ea! Însă, ceea ce nu a spus Udrea este și că intervenea pentru ca anumite știri să fie scoase sau să fie modificate în favoarea ei. Asta reiese din rechizitoriul întocmit de procurori prin care Udrea a fost trimisă în judecată în Dosarul Gala Bute.

Citește și: Strigătul de DISPERARE al Elenei Udrea

”Breazu Tudor Liberiu a intermediat relaţia dintre Udrea Elena Gabriela cu mai multe organizaţii de presă apropiate acesteia. Astfel, în urma percheziţiei informatice au fost identificate numeroase mesaje de poştă electronică prin care inculpatul transmitea redactorilor solicitările inculpatei de a difuza ştiri cu un anumit conţinut sau de a elimina ştiri deja difuzate şi care nu îi erau favorabile, inclusiv cu privire la faptele care formează obiectul prezentei cauze.

Citește și: CUTREMUR în dosarul lui Mircea Băsescu: Declarațiile care îl îngroapă pe Traian Băsescu

În urma percheziţiei informatice au fost identificate mai multe mii de mesaje de mail transmise între Breazu Tudor şi Udrea Elena, care atestă relaţia de subordonare faţă de inculpată şi faptul că gestiona chestiunile administrative în numele acesteia în perioada în care avea calitatea de preşedinte al organizaţiei PDL Bucureşti.”, se arată în rechizitoriu.