Mesaj de la Cotroceni despre moțiunea de cenzură a PNL

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 24-05-2015 15:19

PNL a primit un mesaj direct de la Cotroceni despre moțiunea de cenzură la adresa Guvernului Victor Ponta stabilită pentru data de 5 iunie. Consilierul prezidenţial Dan Mihalache consideră că temea anunţată de liberali pentru moţiunea de cenzură trebuie dezbătută pentru a pune lucrurile în mişcare în privinţa votului prin corespondenţă.

Citește și: Teodor Atanasiu stârnește iar valuri în PNL: Cum a fost înregistrat de data asta / VIDEO

Întrebat depre moţiunea de cenzură, Mihalache a spus: "Nu pot vorbi în numele preşedintelui, dar tema anunţată de colegii liberali este o temă care merită dezbătută măcar pentru a pune lucrurile în mişcare în ceea ce priveşte votul prin corespondenţă şi participarea politică a diasporei".

Citește și: Alina Gorghiu, mesaj cu subînțeles pentru Vasile Blaga după denunțul lui Darius Vâlcov

Mihalache a participat duminică, la Universitate, la evenimentele care au marcat 140 de ani de la fondarea PNL.

Moţiunea de cenzură, pe care liberalii o vor depune în data de 5 iunie, ar putea să ducă la căderea Guvernului Ponta, dacă va avea suficientă susţinere politică, a declarat sâmbătă, la Piteşti, copreşedintele PNL Alina Gorghiu.

"Am senzaţia că e singurul lucru care ne mai lipseşte, avem premier, avem program de guvernare, ne mai trebuie o moţiune de cenzură, pe scurt: 5 iunie, tema este una pe care nu o putem refuza românilor din diaspora, "Votul prin corespondenţă''', a spus Gorghiu.