Basescu rade in fata dosarelor sale penale si iese din nou la atac

Autor: A. Dumitrescu, Redactor
Publicat: 24-05-2015 19:09

Fostul presedinte Traian Basescu rade in fata dosarelor sale penale si iese din nou la atac. Aflat intr-o emisiune de televiziune, Basescu a ras cand s-a pomenit de dosarele sale penale si a subliniat ca nu se teme de acestea si nici de arest.

"Nici macar nu imi este frica de evolutia dosarelor, fie ca e vorba de dosarul Mihaileanu, fie ca e vorba de dosarul cu pamantul, stiu ca intotdeauna am respectat legea.

Stiam ca Nitu (n.r. procurorul general) este vanator de teroristi la Revolutie, acum vad ca e vanator de fost presedinte. Aceste dosare au fost inchise, nu pe imunitate, ci ca neexistand fapta.

Premierul a spus si ieri ca asteapta Breaking News in care Basescu sa intre la puscarie alaturi de Udrea. Nitu nu e omul care sa nu fie recunoscator omului care l-a propus. Ponta, mental, s-a intors la vremea Anei Pauker. Nitu mai vrea un mandat si trebuie sa fie atent ca la Guvern se fac propunerile pentru functia de procuror general.

E o vanatoare. Am mai trecut prin asta in 2003 si in 2004.

Eu nu m-am mai considerat o miza politica si timp de 2 luni n-am mai scos o vorba. Am tacut in speranta ca voi fi tratat ca un om care si-a servit tara 10 ani si nu mai vrea sa aiba o legatura imediata cu politica.

O mare parte a presei traiesc vorbind de Basescu", a spus Traian Basescu la B1 TV.