Primar de municipiu, înscris în PNL împreună cu alţi 13 aleşi

Autor: Florin Pușcaș
Publicat: 19-06-2015 14:30

PNL "achiziţionează" un primar de municipiu, 10 consilieri municipali şi 3 consilieri judeţeni. Primarul municipiului Roman, Laurenţiu Leoreanu, şi-a anunţat, vineri, înscrierea în PNL alături de ceilalţi aleşi independenţi. Laurenţiu Leoreanu era independent din luna octombrie 2014, anterior fiind membru PDL.

Preşedintele PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc, a declarat că Laurenţiu Leoreanu a preluat şi conducerea organizaţiei PNL Roman.

'Mă regăsesc în aceste valori de dreapta. În ceea ce mă priveşte, altele sunt datele problemei faţă de iarna trecută. Am făcut parte dintr-o echipă care a susţinut-o pe doamna Udrea la preşedinţia României, am mers pe acest drum până la capăt. Aceste lucruri s-au aşezat natural, nu a fost nimic forţat. Eu sper ca doamna Elena Udrea să îşi dovedească nevinovăţia cât mai repede. Oricum a fost cel mai bun parlamentar pe care l-a avut municipiul Roman în ultimii 25 de ani', a declarat, într-o conferinţă de presă, Laurenţiu Leoreanu, potrivit Agerpres.

'Pentru PNL, venirea domnului Leoreanu este un câştig. Dar şi pentru municipiul Roman este un câştig ca primarul să aibă o echipă puternică în spate', a declarat deputatul Ioan Bălan, vicepreşedinte regional al PNL. Alături de Laurenţiu Leoreanu au venit în organizaţia PNL Roman susţinătorii actualului primar.

Alţi 3 consilieri judeţeni independenţi, din zona municipiului Roman, s-au înscris în PNL. Laurenţiu Leoreanu este primar la al doilea mandat, ambele câştigate alături de PDL.