Șerban Huidu: Pentru Victor Ponta, DNA va elibera două etaje la Beciul Domnesc

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 22-06-2015 23:42
Actualizat: 23-06-2015 06:42

Șerban Huidu nu ratează ocazia de a-l ataca pe Victor Ponta. Căsătorit cu fiica unui fost parlamentar PSD, Huidu spune că Ponta a mințit când a spus că pentru soția ambasadorului Olandei a fost blocat un etaj întreg al spitalui. Fostul ”cârcotaș” îl ironizează pe premierul căruia îi transmite că DNA e gata să-i elibereze două etaje le Beciul Domnesc.

”Tin sa il contrazic pe premier care si cand respira minte! Sotia ambasadorului a fost operata in aceeasi zi un inca 15 persoane! A stat intr-un salon cu 8 (opt) paturi se numeste salonul 14. De unde se vede ca sistemul medical romanesc, ala care exporta medici pentru strainatate sa faca ex-ministrul Rus misto de ei, prezinta incredere pentru demnitarii olandezi!

De fapt stiu ce s-a intamplat! Acum 14 ani cand faceam Carcotasii in Europa am filmat in Instanbul. Acolo toti turcii inclusiv cei din cartierul Fener, care are o echipe concurenta cu Galatasaray, spuneau cand aflau ca suntem romani: Hagi King! Toti!

Asa ca am rezolvat misterul: de fapt premierul asa s-a recomandat: Victor Ponta-primul ministru al Romaniei. La care medicii turci: ” nu ne pacalesti, esti Hagi si faci pe modestul hai sa-ti reparam piciorul ca cine a mai vazut un rege schiop!”

Si uite asa a decurs operatia ….acum turcii asteapta sa vada daca a fost un succes. Din pacate premierul si-a rupt piciorul la baschet nicidecum la fotbal si in privinta sechelelor Dna-ul spune sa nu isi faca griji: pentru recuperare, daca e nevoie, se vor elibera doua etaje din Beciul Domnesc! Doar spun nu dau cu parul…”, scrie Huidu pe blogul personal.