OFICIAL Pe cine a anunțat Victor Ponta că revine, de urgență, în țară/ UPDATE

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 01-07-2015 15:24
Actualizat: 01-07-2015 16:07

UPDATE: Surse din anturajul premierului susţin însă că informţiile potrivit cărora a reveni mai repede în ţară reprezintă doar dorinţă (a fi vrut foarte mult să participe la inaugurarea autostrăzii de la Nădlac), dar medicii turci susţin că recuperarea nu este încheiată aşa că o revenire în ţară va avea loc abia după 11 iulie.

În week-end, Victor Ponta spunea că nu va reveni în România prea curând. ”Mai stau două săptămâni pentru recuperare!”, a anunțat premierul operat la Istanbul. Însă, după evoluția politică din ultimele zile și după ce a primit ultimatumuri și de la colegii de partid, și de la cei din coaliție, Ponta a decis să revină de urgență.

Citește și: Lovitură de la DIICOT pentru iubitul milionar al unei prezentatoare de la TVR

Ministrul Justiției, Mugur Cazanciuc, a confirmat că Ponta revine în câteva zile. ''Chiar azi de dimineaţă am vorbit cu premierul. Se simte din ce în ce mai bine şi în câteva zile o să revină în România. Nu ştiu exact când va veni'', a spus Cazanciuc.

Citește și: A zgâriat degeaba la portiță! Tiberiu Nițu îi zice pas lui Sebastian Ghiță: Ce s-a întâmplat

Premierii României şi ai Ungariei vor participa sâmbătă, 11 iulie, la inaugurarea Autostrăzii Arad-Pecica și a noii vămi de la Nădlac.