Ponta se lauda, Gorghiu il ataca: Doar o guvernare nefunctionala se poate face asta

Autor: A. Dumitrescu, Redactor
Publicat: 11-07-2015 14:45
Actualizat: 11-07-2015 15:31

Co-presedintele Alina Gorghiu il ataca pe premierul Victor Ponta dupa ce acesta s-a laudat cu adoptarea Programului Operational Infrastructura Mare (care cuprinde si Masterplanul pe Transport). Gorghiu subliniaza ca aceasta nu este o relizare pentru ca a fost intarziata cu 18 luni. Ea l-a ironizat si pentru declaratia privind faptul ca nu s-a barbierit pana la adoptarea Programului.

"Doar o guvernare neoperațională, adică nefuncțională, se poate lăuda cu ”realizarea” de a avea întârzieri de un an și jumătate în adoptarea unor programe, cum este, de exemplu, Programul Operațional Infrastructură Mare. Premierul Victor Ponta a declarat că și-a lăsat chiar și perciuni pentru a fi sigur că în timpul exilului, acesta va fi adoptat de către Comisia Europeană, deși, repet, acest lucru trebuia să se întâmple de acum 18 luni.

Doar o guvernare nefuncțională se laudă cu inaugurarea a 10 kilometri de autostradă (Nădlac-Arad), deși nu are niciun merit pentru acest lucru. Niciun centimetru de autostradă nu a văzut lumina zilei datorită acestui Guvern, care se mișcă mai încet chiar și decât premierul operat și repatriat", a scris sambata pe Facebook, Alina Gorghiu.