Popcorn la microunde: OTRAVĂ adevărată

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 16-07-2015 09:10
Actualizat: 16-07-2015 10:17

Când ne uităm la un film ronţăim cu plăcere popcorn. Pentru că se face mai uşor, de cele mai multe ori preferăm popcornul la microunde şi alegem porumbul clasic de floricele. Însă, nimeni nu îşi poate imagina cât de periculos este acesta pentru sănătatea noastră.

Citește și: Combinația miraculoasă pentru sănătate: miere cu scorțișoară! Iată de ce trebuie să o consumi

În general, popcornul nu ar trebui să fie un pericol pentru sănătatea noastră. Popcornul era cândva o gustare benefică pentru sănătate. Însă, în ultimii ani, popcornul clasic (din porumb de floricele), făcut pe aragaz, în tuci, a fost înlocuit de popcornul la microunde.

Citește și: Iată ce OTRAVĂ conține ciocolata din România

Dacă citim eticheta unei pungi de popcorn pentru microunde, vei constata că ingredientele regăsite în ea nu se limitează doar la boabe de porumb şi sare. Majoritatea conţine ulei de soia parţial hidrogenat, una dintre cele mai toxice grăsimi trans, precum şi alte tipuri de grăsimi nesănătoase.

De departe, însă, cele mai periculoase sunt...Citește continuarea AICI...