DETALII din tabăra lui Liviu Dragnea: Ce se pune la cale

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 20-07-2015 12:56

Organizaţia judeţeană a PSD Giurgiu în susţine pe Liviu Dragnea, coordonator politic al PSD, la şefia partidului, a declarat liderul filialei social-democrate, senatorul Nicolae Bădălău.

Citește și: SURPRIZĂ Sorin Oprescu l-a turnat pe Traian Băsescu! Victor Ponta e și el vizat

Totodată, acesta a spus că un congres al partidului ar trebui să se desfăşoare cât mai repede, "pentru că s-au întâmplat foarte multe în partid" iar demisia lui Victor Ponta din funcţia de preşedinte a reprezentat "un şoc" pentru acesta.

Citește și: Atacată din Diaspora, Carmen Iohannis e apărată de un mare actor: Rețeta s-a tăiat

' Din câte am înţeles, sunt posibile candidaturile doamnei Rovana Plumb şi respectiv a domnului Liviu Dragnea. Eu cred că organizaţia noastră îşi va îndrepta susţinerea către domnul Liviu Dragnea, iar în ceea ce priveşte organizarea unui Congres al PSD, este clar că acesta trebuie să se desfăşoare cât mai repede, în octombrie sau noiembrie acest an, în niciun caz nu se poate aştepta până la data stabilită la termen, în 2017 pentru că s-au întâmplat prea multe în partid. Noi am suferit un şoc prin demisia lui Victor Ponta şi Congresul trebuie să se desfăşoare cât mai repede", a declarat preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău.

Citește și: Klaus Iohannis a pierdut un proces cu un jurnalist

Luni, 20 iulie, are loc conferinţa judeţeană de alegeri în cadrul PSD Giurgiu, unde este aşteptat ca invitat şi Liviu Dragnea, senatorul Niculae Bădălău fiind singurul candidat pentru ocuparea funcţiei de preşedinte al organizaţiei judeţene, scrie agerpres.ro

Citește și: Un senator care ascunde veniturile soției a primit o moștenire FABULOASĂ