Declaratii BOMBA in cazul violului din Vaslui. Ce au vrut sa-i faca fetei parintii violatorilor

Autor: A. Dumitrescu, Redactor
Publicat: 29-07-2015 11:25

Noi informatii apar in cazul violului din Vaslui. La scurt timp dupa ce violatorii au fost pusi in arest preventiv, parintii acestora au mers la liceul fetei, au urcat-o intr-o masina si au dus-o la un notar din localitatea Negresti unde i-au cerut sa isi ia angajamentul ca va retrage plangerea in schimbul unei sume de bani.

Intregul episod este povestit de notarul Marieta Ioniti:

"Cred cã în luna decembrie au venit. Tin minte cã era frig afarã. Am vãzut-o pe fatã speriatã si bulversatã si nu am dat curs cererii lor. Am întrebat-o pe fatã dacã are avocat si mi-a spus cã are. Apoi am întrebat-o dacã pãrintii ei si avocatul stiu cã a venit la Negresti pentru mediere si mi-a rãspuns cã nu. Tatãl unuia dintre violatori a fãcut promisiunea cã îi va da bani. Pe fatã nu o interesau banii lor. Era speriatã si nu voia decât sã se termine cât mai repede toatã povestea. În aceste conditii, mi s-a pãrut onest si profesionist sã refuz medierea. I-am spus cã, orice acte va semna aici la mine, este vorba de un viol si ancheta nu se va opri", a povestit Marieta Ioniti, notar în Negresti. Tatãl unuia dintre violatori, vãzând cã notarul o sfãtuie pe fatã sã nu semneze a avut tupeul sã îi spunã acesteia cã îsi depãseste atributiile. "Cred cã ati auzit în presã despre viol si de asta ne refuzati.", îsi aminteste notãrita cã i-ar fi spun tatãl unuia dintre violator, cel care i-a fãcut fetei propunerea financiarã.

Si tatal fetei a fost socat si infuriat de gestul parintilor violatorilor.

Citeste marturia lui si alte detalii aici: http://revistablogurilor.ro/violatorii-din-vaslui-i-au-dat-o-sacosa-cu-bani-victimei/