Razboi total între Mădălin Ionescu și Dan Capatos. S-a mers în instanță

Autor: Denisa Miron, Colaborator
Publicat: 12-08-2015 00:11
Actualizat: 12-08-2015 00:20

Dogan Media, compania care operează postul Kanal D, şi Mădălin Ionescu, realizatorul emisiunii „WowBiz“, au acţionat în instanţă Antena Group şi pe Dan Capatos, prezentatorul „Un show păcătos“, potrivit site-ului Paginademedia.ro.

Dosarul depus la Tribunalul Bucureşti are drept obiect „acţiune în răspundere delictuală“, scrie Paginademedia.ro. Astfel, Dan Captos şi Antena 1 sunt acuzaţi de denigrare, după ce, în mai multe ediţii ale emisiunii-tabloide „Un show păcătos“, Capatos a lansat o serie de afirmaţii cu privire la principalul concurent de la Kanal D, Mădălin Ionescu, acesta din urmă susţinând că i-au afectat imaginea.

Neînţelegerile dintre cei doi realizatori TV au culminat după moartea mamei Oanei Zăvoranu, Marioara Zăvoranu.

„Dacă un prezentator deghizat în infirmier o obligă (pe Mărioara Zăvoranu – n.red.) să spună cu ultimele puteri dacă îi dă banii (Oanei Zăvoranu – n.red.), cât îi dă, asta cum se numeşte? Acea filmare s-a făcut cu acordul conducerii, care ştia în ce stare este Marioara Zăvoranu“, a spus Capatos, în luna aprilie, despre modul în care a făcut Mădălin Ionescu ultimul interviu cu Mărioara Zăvoranu pe patul de spital.