Noi DETALII despre CRIMA de la vârful PNL. Cine ar fi autorul OMORULUI

Autor: Denisa Miron, Colaborator
Publicat: 05-09-2015 09:30
Actualizat: 05-09-2015 16:09

Mihai Balasescu, politicianul care a facut sex pe canapeaua lui Crin Antonescu, a fost ucis vineri seara. Potrivit primelor informatii, criminalul ar fi ruda uneia dintre fostele sale sotii, acesta fiind casatorit de patru ori.

Citește și: Autorul incidentului 'canapeaua lui Crin' a fost ucis

Politistii il cauta pe fostul socru al lui Mihail Balasescu, acesta fiind, potrivit Romania Tv, principalul suspect in cazul de omor. Fiica acestuia a gasit cadavrul, insa tatal ei a disparut de la domiciliu.

UPDATE: Mihail Băsăşescu a fost ucis prin strangulare. Până luni, cadavrul se va afla la IML, pentru necropsie, iar luni va fi depus la capela cimitirului Ghencea, unde va fi înmormântat marţi.

Crin Antonescu a declarat, vineri seara, ca este socat sa auda de moartea lui Mihail Balasescu. Fostul presedinte al liberalilor a precizat ca acesta era o persoana "optimista si joviala"

Balasescu a fost chemat de respectivul barbat la o discutie, iar ca locatie a fost aleasa comuna Bragadiru. La inceput discutia a fost una calma, insa pe parcurs lucrurile au degenerat, iar Mihai Balasescu a fost ucis. Criminalul ar fi sunat la Politie sa anunte crima, insa pana vineri noaptea la 23.30 nu fusese prins.

Politicianul a fost gasit mort, acoperit cu o patura, in locuinta unei rude a uneia dintre fostele sale sotii. O echipă de politisti din cadrul Serviciului Omoruri al IPJ Ilfov si criminalisti au inceput cercetarea la fata locului. Potrivit anchetatorilor, din primele investigaţti, moartea fostului secretar adjunct al PNL a fost una violenta. Mihail Balasescu a fost secretar general adjunct al PNL in perioada in care Crin Antonescu a fost presedintele partidului.

Si-au impartit bunurile

Mihail Balasescu si Ana Maria, ultima sa sotie

Mihail Balasescu, fostul secretarul general - adjunct al Partidului National Liberal, si-a impartit recent bunurile cu ultima sa sotie. Femeia a cerut la partaj pana si husa telefonului mobil. Printre lucrurile care au intrat in masa partajabila s-a numarat suportul de la televizor, cuptorul cu microunde sau husa telefonului mobil, asa ca judecatorii au trebuit sa decida cum isi vor imparti cei doi bunurile.