Ultima lovitură a lui Corneliu Vadim Tudor după moartea sa

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 15-09-2015 16:38
Actualizat: 15-09-2015 16:43

Moartea fulgerătoare a lui Corneliu Vadim Tudor a luat prin surprindere pe toată lumea. Tribunul s-a stins din viață luni seara, la ora 18:30, în Spitalul Militar. Deși familia ar fi vrut ca trupul neînsuflețit să fie depus în Senat, foștii colegi ai lui Vadim au refuzat cererea.

Însă, după moarte, Vadim dă o ultimă lovitură. Hulit de mulți, Corneliu Vadim Tudor va fi înmormântat cu onoruri militare, la Cimitirul Ghencea. Cu toate că decorația ordinul "Steaua României" i-a fost retrasă lui Vadim de fostul președinte Traian Băsescu în 2007 printr-un decret, potrivit unor surse, aceasta este încă valabilă pentru că fostul președinte al PRM a intentat un proces.

Traian Băsescu hotărâse retragerea decorației pentru că s-a considerat că acesta nu a avut un comportament demn pentru un purtător al decoraţiei când a protestat în Parlament, însă Vadim Tudor a contestat măsura fostului președinte, iar decorația este încă valabilă.

Administraţia Prezidenţială a trimis, marţi, o coroană de flori la Biserica Sf. Gheorghe Nou din Capitală, unde este depus sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Corneliu Vadim Tudor.