A picat Facebook. Se introduce DISLIKE

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 17-09-2015 21:21
Actualizat: 17-09-2015 22:23

Facebook era picat, joi seară, în jurul orei 21, mai mulţi utilizatori ai reţelei sociale raportând probleme. După aproximativ 15 minute, utilizatorii au putut accesa Facebook-ul.

Singurul mesaj care le apărea utilizatorilor reţelei sociale era unul prin care Facebook anunţa probleme tehnice şi explica faptul că se lucrează, în prezent. Probleme cu Facebook-ul aveau şi cei care utilizau aplicaţia folosind un telefon cu Android.

Facebook introduce butonul Dislike

Facebook va introduce butonul Dislike, a anunţat Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri care a avut loc la sediul companiei, în Menlo Park, California.

"Credem că vom fi pregătiţi să îl testăm în curând şi, în funcţie de rezultate, îl vom face disponibil pentru o audienţă cât mai mare", a declarat Zuckerberg, citat de CNN.

Cofondatorul Facebook a adăugat că e complicat să creezi ceva "atât de simplu", însă, după ce în ultimii ani utilizatorii au început să ceară tot mai des această opţiune, compania e pregătită să o pună la dispoziţia acestora.