Spectacol de Ziua Internaţională a Persoanelor în Vârstă, organizat de PSD

Autor: F. P.
Publicat: 02-10-2015 12:43

Pe 1 octombrie, cu ocazia "Zilei Internationale a Persoanelor in Varsta", Cristian Rizea si echipa PSD Sector 5, au organizat un spectacol extraordinar, pentru 800 de pensionari, la Palatul Parlamentului.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a tinut sa fie prezent la eveniment, insa programul incarcat din aceasta zi a facut ca acesta sa fie alaturi de prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, la Conferinta Extraordinara a organizatiei PSD Gorj. Cu toate acestea, a trimis un mesaj de sustinere tuturor participantilor la eveniment, mesaj transmis de presedintele PSD Sector 5, Cristian Rizea. Alaturi de alti lideri PSD, a fost prezentă Rovana Plumb, presedintele Consiliului National al PSD si Ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice.

"Intr-o lume a agitatiei si evolutiilor continue, in care conflictul dintre generatii este tot mai profund, este timpul sa ne amintim ca batranii sunt cei mai intelepti oameni din societate. Un proverb spune: "cine nu are batrani, sa-si cumpere!", si asta pentru ca intelepciunea vine odata cu inaintarea in varsta. As vrea ca astazi, de "Ziua Internationala a Persoanelor in Varsta", sa aduc un elogiu intelepciunii, un elogiu celor care ne-ati fost alaturi in toti acesti ani, aducand un plus de valoare partidului din care si eu fac parte. Partidul Social Democrat a dat tarii o guvernare responsabila. Ne aflam in fata unor provocari electorale in 2016, respectiv alegeri locale si parlamentare. In acest context de an pre electoral trebuie sa fim vigilenti si sa luptam pentru ca zestrea electorala a social-democratiei romanesti sa ramana constanta si stanga sa se situeze pe primul loc in optiunile cetatenilor. Partidul Social Democrat este reprezentat in toata societatea romaneasca si este reprezentat cu cinste de seniorii partidului. Dumneavoastra sunteti generatia care a contribuit in mod constant la construirea acestei societati libere si democratice, sunteti generatia care da acestui partid puterea si determinarea sa lupte, dar mai ales sa indemne tanara generatie sa se implice" a fost mesajul transmis de presedintele PSD, Liviu Dragnea.