SCANDAL în PNL: Cum se ceartă și se pârăsc liberalii pe Facebook

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 12-10-2015 23:04
Actualizat: 12-10-2015 23:51

E scandal monstru în PNL, unde liberalii au ajuns să se certe în public și să posteze pe Facebook discuții private. La Brăila, e conflict deschis între consiliera local Simona Draghincescu și co-presedintele PNL Catalin Boboc. Acesta ar fi amenințat-o pe colega sa, care a venit cu dezvăluiri pe Facebook.

Citește și: EXPLOZIV Pe cine a denunțat Dorin Cocoș la DNA

Draghincescu spune ca, in cadrul intalnirii de saptamana trecuta, Catalin Boboc i-a transmis ca daca nu va inceta atacurile la adresa viceprimarului liberal Alexandru Danaila sau a altor colegi de partid, fie va trebui sa demisioneze din PNL, fie va fi exclusa.

Citește și: Sfat de la Bruxelles: Victor Ponta să plece, iar Klaus Iohannis să numească alt premier de la PSD

"Fiindca veni vremea "dezvaluirilor" si co-presedintele Boboc a debordat primul de "sinceritate", pot sa va spun ca acesta m-a tot invitat de ceva vreme la aceasta discutie "privata", pe care insa acesta si-a dorit-o in realitate publica, dupa cum se vede. Din varii motive nu i-am putut da curs mai devreme invitatiei cu toate ca banuiam ceea ce vrea sa-mi "spuna", adica exact ce mi-a spus: <>", a precizat consilierul local.

Citește și: Soția unui fost ministru a ajuns la DNA: Ce le-a spus procurorilor timp de două ore

Boboc a anuntat, saptamana trecuta, ca, in urma intalnirii cu Draghincescu, s-a convins ca "nimeni si nimic" nu ii poate schimba agenda personala consilierului local, care, in opinia sa, face jocul PSD, atacandu-l pe viceprimarul liberal Alexandru Danaila, scrie infobraila.ro

Citește și: BOMBĂ Oana Zăvoranu vrea să preia PRM! A dat-o în judecată pe fiica cea mare a lui Vadim