Polițistul mort marți seara nu mergea să dirijeze circulația, ci făcea parte din coloana lui Oprea

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 21-10-2015 19:00

Bogdan Cosmin Gigina, poliţistul de 28 de ani de la Brigada Rutieră care a murit, marţi seara, după ce s-a prăbuşit cu motocicleta într-o groapă săpată în mijlocul drumului, ar fi făcut parte din coloana oficială a vicepremierului pentru securitate naţională, ministrul de Interne Gabriel Oprea. Cel puţin aşa susţin surse judiciare că arată primele date ale anchetei. Agentul de circulaţie a fost avansat astăzi în grad, post-mortem.

Citește și: Noi acuzații la adresa lui Victor Ponta

Marţi seara, în jurul orei 19.00, poliţistul Bogdan Cosmin Gigina s-a prăbuşit cu motocicleta pe care se afla în misiune într-o groapă aflată pe strada Ştirbei Vodă din Capitală. Imediat la faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe, echipaje de poliţie şi o echipă de procurori.

Citește și: Digi24 a dat afară o prezentatoare: L-a întrebat pe Marian Munteanu dacă a fost la Mineriadă/VIDEO

Tânărul a fost dus de urgenţă la spital unde, în pofida eforturilor medicilor, s-a stins din viaţă. Între timp, la faţa locului au început cercetările care urmează să stabilească cum s-a petrecut accidentul. Astfel că, în timp ce purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei declara că Bogdan Gigina se întrepta către un post de fluidizare a traficului în momentul în care a căzut în groapa din mijlocul şoselei, martorii le declarau anchetatorilor că acesta făcea parte dintr-o coloană oficială.

Citește și: Un jurnalist, director de ziar, arestat pentru 30 de zile

Surse judiciare au declarat ulterior pentru adevarul.ro că tânărul poliţist făcea parte din coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea.

STIRIPESURSE.RO a făcut o cerere oficială în dimineața zilei de miercuri atât la Brigada Rutieră, cât și la Ministerul de Interne pentru a afla dacă polițistul făcea parte din coloana oficială a lui Gabriel Oprea sau era, așa cum au sunat primele declarații, trimis în altă misiune.

Citește și: Adrian Năstase comentează punerea sub acuzare a lui Ion Iliescu: E presiune publică și CEDO